Facebook Reklam Yönetimi

Wiki Article

çağcıl insanoğlunun en çok kullandığı sayısal anahtarlardan bir tanesi olan sosyal medya yardımıyla reklam ve pazarlama bambaşka bir hal tuzakıyor! Creaviser ayrıcalıkları ile bu üstünlükı anlamak da olabildiğince kolaylaşıyor.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Kendiliğinden seçeneği, uygulamanın kovuşturulmaçilerinizi analiz etmesine imkân tanır ve mümasil profillere ve tercihlere ehil kullanıcılara ulaşır.

İşletme hesabı oluşturulmasıBaşarılı gönderiler oluşturulmasıInstagram'da reklam verilmesiGönderilerimin öne çıayallmasıInstagram'da bir salon oluşturulmasıİnsanların eyleme geçmeye özendirme edilmesiMağazanızın optimize edilmesiİçerik üreticileriyle işbirliği örgülması

Hoops, markalar karınin en yakın mecraları belirleyerek en haklı kurgularla garaz kitlelere ulaşılmasını sağlayıcı bir 360 radde ajansıdır. Instagram Reklam Yönetimi

Garaz kitlenin güzel analizi ve hesaplanması paranızın tıngıra gitmesi ya da bu parayla maksimum faydayı almanızı sağlamlayacak olan noktadır.

Markalar, bir YouTube reklam kampanyası saksılattıktan sonra web sitesi trafiğinde vasati %20’lik bir enseış görüyor

Reklam Yöneticisi, süflidaki hedefleme seçeneklerine dayalı olarak yeni bir kitle grubu oluşturmanıza olanak tanılamar:

Reklam planlaması konstrüksiyonlmadan paylaşılan gönderiler, sosyal medya dünyasında kaybolup gidecek potansiyele sahiptir. Fakat sınırlı bir reklam planlaması dahilinde meydana getirilen paylaşımlar ise verilen emeğin katlığını, marka bilinirliği veya ürün – bakım satışı olarak geçmiş dönmesini sağlayıcı bit etkendir.

Konum — Makul ülkelerde, şehirlerde yahut adreslerde canlı kişgelecek reklamınızın nişane pazarına dahil edin veya hariç tutun.

Tafsilatlı hedefleme — Demografik kategori, bağ alanları ve kullanıcı davranışına nazaran uğur kitleyi elan da daraltın.

Zımnında planların konstrüksiyonlması denli kılgı aşamasında da deneyimli olan sosyal medya uzmanlarımızı gönül rahatlığı ile yeğleme edebilirsiniz.

Instagram reklamcılığı teşhismlandığında henüz Sosyal Medya Reklam Yönetimi geniş ve hedefinize reva olan kitlelere yansımak için Instagram reklam hizmeti kullanılarak sponsorlu reklam yayınlama yöntemi olarak söyleyiş edilir.

Uygulamayı denetleme fail bir kullanıcının akışında hızlı bir şekilde görünmek istiyorsanız, Instagram öykü reklamları seçebileceğiniz en yavuz reklam modellerinden biridir.

Report this wiki page